Társasházaknak

Biztonságtechnika társasházaknak

Társasházakban vagyonvédelmi rendszerek (kaputelefon-, beléptető-, kamera,- tűz és CO jelző) összehangolt működésével, szakszerű karbantartásával minimalizálhatjuk az eltulajdonításból, betörésekből és tűzesetből eredő károkat. Ezen felül a rendszert távfelügyelettel, élőerővel megerősítve egy-egy esetet könnyűszerrel felderíthetünk vagy még melegében megakadályozhatunk.

Cégünk az alábbi megoldásokat ajánlja társasházának a teljesség igénye nélkül:

  • video megfigyelő rendszer: A video megfigyelő rendszerek kialakításánál elsősorban a HIKVISION eszközök teljes termékpalettája áll rendelkezésre. Lehetőség van az analóg technológiára épülő HD-TVI valamint a digitális technológiát használó IP eszközök alkalmazására. Nemcsak hagyományos video megfigyelőrendszereket építünk ki, hanem igény szerint rendszámfelismerő technológiára alapuló parkolómanagement rendszereket is, valamint a video megfigyelőrendszereket magába ötvöző video kaputelefon rendszereket is.
  • beléptető rendszer: Beléptető rendszereink az egyszerűbb önálló rendszerektől a több ajtós és több szintű belépési protokollt használó rendszereket is felölelik. Telepítünk Seawing, Soyal, és PREDOR beléptető rendszereket. Igény szerint beléptetőrendszereket kiegészítjük munkaidő nyilvántartó modulokkal is.
  • tűzjelző rendszerek: Amennyiben a társasháznak tűzjelző rendszerre van igénye azt megtervezzük, hatóságilag engedélyeztetjük, kivitelezzük és üzembehelyezzük. Ezzel minden terhet leveszünk az Ön cégének válláról.
  • CO-jelző rendszer: azon társasházaknál, ahol teremgarázs van kötelező CO-jelző rendszer telepíteni, az esetlegesen felhalmozódó szénmonoxid egészséget veszélyeztető szintjének jelzésére. Cégünknek erre is megoldása.
  • épület automatizálás: egy társasház működése során elég sok épület automatizálási rendszert használ az épület összetettségének és a lakók igényének kiszolgálására. Ezek kiépítésében is tudunk segíteni, így telepítünk kaputelefon rendszereket, sorompókat, ajtó- és kapuvezérléseket, épülethangosítási rendszereket.

Ha társasházának bármilyen e termékkörbe illő eszközre rendszerre van igénye vegye fel cégünkkel a kapcsolatot és töltse ki ÁRAJÁNLAT KÉRŐ kérdőívünket.

Látogasson el webáruházunkba és az első vásárlása után megajándékozzuk egy 5% kedvezményt biztosító kuponnal, amelyet a következő vásárlásakor felhasználhat.

Hibabejelentés
close slider
[]
1 Step 1
Hibajelentés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Kép feltöltése (a hibáról)
Kérjük, hogy írja le részletesen a hibajelenséget
0 /
Previous
Next
Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next