Társasházaknak

Biztonságtechnika társasházaknak

Társasházakban vagyonvédelmi rendszerek (kaputelefon-, beléptető-, kamera,- tűz és CO jelző) összehangolt működésével, szakszerű karbantartásával minimalizálhatjuk az eltulajdonításból, betörésekből és tűzesetből eredő károkat. Ezen felül a rendszert távfelügyelettel, élőerővel megerősítve egy-egy esetet könnyűszerrel felderíthetünk vagy még melegében megakadályozhatunk.

Cégünk az alábbi megoldásokat ajánlja társasházának a teljesség igénye nélkül:

  • video megfigyelő rendszer: A video megfigyelő rendszerek kialakításánál elsősorban a HIKVISION eszközök teljes termékpalettája áll rendelkezésre. Lehetőség van az analóg technológiára épülő HD-TVI valamint a digitális technológiát használó IP eszközök alkalmazására. Nemcsak hagyományos video megfigyelőrendszereket építünk ki, hanem igény szerint rendszámfelismerő technológiára alapuló parkolómanagement rendszereket is, valamint a video megfigyelőrendszereket magába ötvöző video kaputelefon rendszereket is.
  • beléptető rendszer: Beléptető rendszereink az egyszerűbb önálló rendszerektől a több ajtós és több szintű belépési protokollt használó rendszereket is felölelik. Telepítünk Seawing, Soyal, és PREDOR beléptető rendszereket. Igény szerint beléptetőrendszereket kiegészítjük munkaidő nyilvántartó modulokkal is.
  • tűzjelző rendszerek: Amennyiben a társasháznak tűzjelző rendszerre van igénye azt megtervezzük, hatóságilag engedélyeztetjük, kivitelezzük és üzembehelyezzük. Ezzel minden terhet leveszünk az Ön cégének válláról.
  • CO-jelző rendszer: azon társasházaknál, ahol teremgarázs van kötelező CO-jelző rendszer telepíteni, az esetlegesen felhalmozódó szénmonoxid egészséget veszélyeztető szintjének jelzésére. Cégünknek erre is megoldása.
  • épület automatizálás: egy társasház működése során elég sok épület automatizálási rendszert használ az épület összetettségének és a lakók igényének kiszolgálására. Ezek kiépítésében is tudunk segíteni, így telepítünk kaputelefon rendszereket, sorompókat, ajtó- és kapuvezérléseket, épülethangosítási rendszereket.

Ha társasházának bármilyen e termékkörbe illő eszközre rendszerre van igénye vegye fel cégünkkel a kapcsolatot és töltse ki ÁRAJÁNLAT KÉRŐ kérdőívünket.

Látogasson el webáruházunkba és az első vásárlása után megajándékozzuk egy 5% kedvezményt biztosító kuponnal, amelyet a következő vásárlásakor felhasználhat.

Tisztelt Ügyfeleink!

Cégünk a jelenlegi járvány helyzetre tekintettel minden óvintézkedést megtett.

Ezen időszak alatt ügyeleti rendszerben fogunk elsősorban dolgozni. A helyszíni munkákat fokozott odafigyeléssel, megfelelő egyéni védőfelszereléssel és fokozott elővigyázatosság mellett folyamatosan ellátjuk.

Kérem ne vegyék udvariatlanságnak, ha kollégáink nem fognak kezet, illetve egyéb óvintézkedéseket is betartanak mindenki érdekében.

Az ügyeleti időszak alatt az irodában csak korlátozott ideig tartózkodunk kérdés vagy probléma esetén elektronikus úton a már ismert elérhetőségeken illetőleg az alábbi telefonszámon vagyunk elérhetők:

műszaki ügyekben: 06-20-332-7867
adminisztrációs ügyekben: 06-20-468-5069

Hibabejelentés
close slider
[]
1 Step 1
Hibajelentés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Kép feltöltése (a hibáról)
Kérjük, hogy írja le részletesen a hibajelenséget
0 /
Previous
Next
Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next