Vállalkozásoknak

Biztonságtechnika vállalkozásoknak

Vállalkozások részére az elektronikus vagyonvédelmi rendszerek teljes palettáját kínáljuk! Úgy mint, beléptető-, behatolás-, tűz-, CO-, jelző rendszer. Ezen felül videomegfigyeléssel rögzíthetővé válnak az esetleges incidensek. Teljeskörű szolgáltatásunkkal vállalkozása mindent megkap egy kézből: felmérés, tervezés, rendszer beszerzés, telepítés, karbantartás, hibaelhárítás.

Cégünk az alábbi megoldásokat ajánlja üzletének, cégének, vállalkozásának a teljesség igénye nélkül:

  • behatolás védelem: E célra elsősorban a PARADOX, DSC, SATEL, termékcsalád eszközeit rendszerelemeit ajánljuk partnereinknek. Ebben megtalálható a kis közepes és nagy rendszerek egyaránt. Amennyiben igény van rá ki lehet alakítani hagyományos vezetékes, vezetéknélküli és hibrid rendszert is.
  • video megfigyelő rendszer: A video megfigyelő rendszerek kialakításánál elsősorban a HIKVISION eszközök teljes termékpalettája áll rendelkezésre. Lehetőség van az analóg technológiára épülő HD-TVI valamint a digitális technológiát használó IP eszközök alkalmazására. Nemcsak hagyományos video megfigyelőrendszereket építünk ki, hanem igény szerint rendszámfelismerő technológiára alapuló parkolómanagement rendszereket is, valamint a video megfigyelőrendszereket magába ötvöző video kaputelefon rendszereket is.
  • beléptető rendszer: Beléptető rendszereink az egyszerűbb önálló rendszerektől a több ajtós és több szintű belépési protokollt használó rendszereket is felölelik. Telepítünk Seawing, Soyal, és PREDOR beléptető rendszereket. Igény szerint beléptetőrendszereket kiegészítjük munkaidő nyilvántartó modulokkal is.
  • tűzjelző rendszerek: Amennyiben vállalkozásának tűzjelző rendszerre van igénye azt megtervezzük, hatóságilag engedélyeztetjük, kivitelezzük és üzembehelyezzük. Ezzel minden terhet leveszünk az Ön cégének válláról.
  • épület automatizálás: egy vállalkozás működése során elég sok épület automatizálási rendszert használ amely az üzemi élet optimalizálására szolgál. Ezek kiépítésében is tudunk segíteni, így telepítünk kaputelefon rendszereket, sorompókat, ajtó- és kapuvezérléseket, épülethangosítási rendszereket, vészjelző- és nővérhívó rendszereket, és különböző gyengeáramú akadálymentesítő rendszereket is.

Ha vállalkozásának bármilyen e termékkörbe illő eszközre rendszerre van igénye vegye fel cégünkkel a kapcsolatot és töltse ki ÁRAJÁNLAT KÉRŐ kérdőívünket.

Látogasson el webáruházunkba és az első vásárlása után megajándékozzuk egy 5% kedvezményt biztosító kuponnal, amelyet a következő vásárlásakor felhasználhat.

Hibabejelentés
close slider
[]
1 Step 1
Hibajelentés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Kép feltöltése (a hibáról)
Kérjük, hogy írja le részletesen a hibajelenséget
0 /
Previous
Next
Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next