Biztonságtechnika

Cégünk fő profilja megrendelői részére teljes biztonságtechnikai megoldások nyújtása. Ennek során teljeskörű szolgáltatást tudunk nyújtani, melynek során egyrészt a tervezéstől az üzemeltetésig minden feladatot elvégzünk, másrészt szolgáltatási termékpalettánk kiterjed a biztonságtechnika mind az öt ágára, úgymint behatolásjelző- , beléptető-, tűzjelző-, video megfigyelő-, épületautomatizálási rendszerek telepítésére is.

 • Gyengeáramú rendszerek tervezése: Napjainkban az épületekben egyre szélesebb körben alkalmaznak gyengeáramú rendszereket. A tervezési feladatok ellátása során komplex gyengeáramú megoldásokat dolgozunk ki megrendelőink igényei szerint. A felsorolt témakörökben országszerte működnek berendezéseink. A tervezési szempontok közül a vevői igények kielégítése mellett kiemelt szempontunk a költséghatékonyság, a rendszereszközök megbízhatósága, és minősége.  Ezek tervezése azonban sokszor kívánni valót hagy maga után. Az esetek nagy részében terv egyáltalán nem, vagy nem kellő részletességgel készül. A tervezési munkát valójában sokszor a kivitelezőkre bízzák, akik nem minden esetben rendelkeznek ehhez megfelelő ismeretekkel. A gyengeáramú rendszer tervezése magába foglalja az ügyféligények felmérését, amely alapján a rendszer koncepciót kidolgozzuk, egyeztetünk a tervezésben érintett szakágak tervezőivel, kidolgozzuk a koncepcióterveket, kiviteli terveket leírásokkal, alaprajzokkal.

A kiviteli terv tartalmazza:

 • Előzményi adatokat, helyszíni körülményeket
 • Rendszer rövid szöveges leírását és a működését
 • Felszerelésre kerülő eszközök nevét és mennyiségét (eszközjegyzék)
 • Tápellátás és szünetmentesítési számításokat
 • Eszközök műszaki adatlapját
 • Kezelési és üzemeltetési utasításokat
 • Karbantartási utasításokat
 • Teljes rajz dokumentációt:
  • Kábelezés nyomvonal rajzát
  • Felszerelt eszközök pontos helyét és azonosítóját
  • Jelmagyarázatot
  • összefüggési rajzot
 • Gyengeáramú rendszerek kivitelezése:
  • behatolásjelző rendszerek: E célra elsősorban a PARADOX, DSC, SATEL, termékcsalád eszközeit rendszerelemeit ajánljuk partnereinknek. Ebben megtalálhatóak a kis, közepes és nagy rendszerek egyaránt. Amennyiben igény van rá ki lehet alakítani hagyományos vezetékes, bus-os illetve vezetéknélküli és hibrid rendszert is.
  • video megfigyelő rendszerek: A video megfigyelő rendszerek kialakításánál elsősorban a HIKVISION eszközök teljes termékpalettája áll rendelkezésre. Lehetőség van az analóg technológiára épülő HD-TVI, valamint a digitális technológiát használó IP eszközök alkalmazására. Nemcsak hagyományos video megfigyelőrendszereket építünk ki, hanem igény szerint rendszámfelismerő technológiára alapuló parkolómanagement rendszereket is, valamint a video megfigyelőrendszereket magába ötvöző video kaputelefon rendszereket is.
  • beléptető rendszerek: Beléptető rendszereink az egyszerűbb önálló rendszerektől a több ajtós és több szintű belépési protokollt használó rendszereket is felölelik. Telepítünk Seawing, Soyal, és PREDOR beléptető rendszereket. Igény szerint beléptetőrendszereket kiegészítjük munkaidő nyilvántartó modulokkal is.
  • tűzjelző rendszerek: telepítünk hagyományos és analóg címzett tűzjelző rendszereket, amelyekben – jogszabályi előírásoknak megfelelően – csak minősített rendszereszközöket használunk. A rendszerekhez a NOTIFIER, System Sensor, ARITECH, POLON-ALFA, BENTEL, COOPER-MENVIER gyártmánycsaládok eszközeit használjuk.
  • épület automatizálás: egy vállalkozás működése során elég sok épület automatizálási rendszert használ, amely az üzemi élet optimalizálására szolgál. Ezek kiépítésében is tudunk segíteni, így telepítünk kaputelefon rendszereket, sorompókat, ajtó- és kapuvezérléseket, épülethangosítási rendszereket, vészjelző- és nővérhívó rendszereket, és különböző gyengeáramú akadálymentesítő rendszereket is.
  • igény szerint teremgarázsokhoz telepítünk CO-jelző rendszert, az esetlegesen felhalmozódó szénmonoxid egészséget veszélyeztető szintjének jelzésére.
 • Gyengeáramú rendszerek üzemeltetése: Az üzemeltetés során az alábbi folyamatokat és szolgáltatásokat biztosítjuk megrendelőink részére:
  • rendszer karbantartás: A tervszerű karbantartás során meghatározott időszakonként ellenőrizzük az egyes rendszerelemek üzemképességét, a szünetmentesítést, az akkumulátorok állapotát, a működési beállításokat. Szükség szerint elvégezzük a szoftveres és firmware-s frissítéseket.
  • rendszer korszerűsítés: A rendszer elemek idővel elavulnak, elöregednek, új korszerűbb eszközök váltják le a a korábbi eszközöket. Ezeket igény szerint újakra cseréljük illetőleg a rendszert átalakítjuk az új eszközök befogadására.
  • rendszer bővítés: Előfordul hogy használat során megnövekednek a vevői igények vagy újabb épületrészeket csatolnak a meglévő területhez illetőleg bővítik a védett területet. Igy a szükségessé válik a a meglévő rendszerek bővítése is.
  • javítás: Előfordul hogy az egyes rendszereszközök meghibásodnak vagy elöregszenek ilyenkor ezeket cserélni kell. Fontos hogy biztonsági rendszereink minél rövidebb ideig legyenek működésképtelenek egy-egy meghibásodás során, ezért erre a célra egy segítséget is szeretnénk felajánlani. Létrehoztunk az oldalon egy online hibabejelentés űrlapot, ahol napi 24 órában fogadni tudjuk hibabejelentését.

Látogasson el webáruházunkba és az első vásárlása után megajándékozzuk egy 5% kedvezményt biztosító kuponnal, amelyet a következő vásárlásakor felhasználhat.

Tisztelt Ügyfeleink!

Cégünk a jelenlegi járvány helyzetre tekintettel minden óvintézkedést megtett.

Ezen időszak alatt ügyeleti rendszerben fogunk elsősorban dolgozni. A helyszíni munkákat fokozott odafigyeléssel, megfelelő egyéni védőfelszereléssel és fokozott elővigyázatosság mellett folyamatosan ellátjuk.

Kérem ne vegyék udvariatlanságnak, ha kollégáink nem fognak kezet, illetve egyéb óvintézkedéseket is betartanak mindenki érdekében.

Az ügyeleti időszak alatt az irodában csak korlátozott ideig tartózkodunk kérdés vagy probléma esetén elektronikus úton a már ismert elérhetőségeken illetőleg az alábbi telefonszámon vagyunk elérhetők:

műszaki ügyekben: 06-20-332-7867
adminisztrációs ügyekben: 06-20-468-5069

Hibabejelentés
close slider
[]
1 Step 1
Hibajelentés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Kép feltöltése (a hibáról)
Kérjük, hogy írja le részletesen a hibajelenséget
0 /
Previous
Next
Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next