Aktív kültéri védelem HIKVISION Turbo HD PIR kamerákkal Szóljon hozzá

A kültéri védelem fizikai eszközei (tornyok, vizesárkok, falak és dróthálók) évezredek óta léteznek, de ma már modern, elektronikus technológiákat alkalmazunk, melyek detektálják, sőt, meg is akadályozzák a behatolót abban, hogy védett területre lépjen.

A hagyományos kültéri védelmi rendszerek aktív infraérzékelőket használnak, melyek nem túl stabilak. Mivel nincsenek videofelvételek, a hagyományos infraérzékelő nem tudja meghatározni a behatolás pontos helyét, és a terepviszonyok, a környezet és más tényezők miatt sok a téves riasztás, valamint kevés a rögzített információ.

Ezekre a problémákra kínálnak megoldást a Hikvision Turbo HD PIR kamerái, melyek továbbfejlesztett videofelügyeleti technológiákat használnak a riasztások pontosságának növelésére és a behatolások megelőzésére. Ezáltal a kültéri védelem teljesen új szintre léphet a lakóövezetekben, gyárakban, áruházakban és iskolákban.

A kamera legfontosabb tulajdonságai közé tartoznak a gyors válaszidő és a nagy riasztási pontosság, amikor gyanús személy lépi át a rögzített határvonalat.

A kamerába épített PIR szenzor érzékeli az emberi test által kibocsátott infrasugarakat, és megkülönbözteti azokat más vizuális „zajoktól”. A kamerához csatlakoztatott Hikvision Turbo HD K-sorozatú DVR mozgásérzékelője pedig kiszűri a más objektumok által okozott téves riasztásokat. Ennek köszönhetően csökken a tárhelyigény és hatékonyabbá válik a rögzített felvételekben történő keresés.

Ezenkívül a kamera villogó fehér fénnyel is elriaszthatja a behatolót. Az ultra-alacsony fény technológia részeként a fehér fény kiegészítő megvilágításként lehetővé teszi, hogy a kamera riasztás esetén teljesen sötét környezetben is tiszta, éles képeket készítsen a behatolóról, ami később bizonyítékként is felhasználható.

A Hikvision Turbo HD PIR kamerái együtt használhatók a kültéri védelemben a Hikvision Turbo HD K-sorozatú DVR-ekkel. Jelzik a behatolást, és valós időben felügyelik a védett területet a kamera-oldali eszközökkel. A behatoló elijeszthető, így a bűncselekmény megelőzhető, de behatolás esetén a rendszer azonnal riasztja a biztonsági személyzetet.

A rendszernek több védelmi fokozata is van: előriasztás, riasztás és felvételek rögzítése. A továbbfejlesztett felügyeleti funkciók révén túlmutat a hagyományos („esemény utáni felderítés”) eljárásokon, és a kültéri védelem passzív megfigyelése helyett aktív megelőzéssé és elhárítássá válik, megőrizve az emberek és vagyontárgyak biztonságát.

forrás: RIEL

Tartalom megosztása:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tisztelt Ügyfeleink!

Cégünk a jelenlegi járvány helyzetre tekintettel minden óvintézkedést megtett.

Ezen időszak alatt ügyeleti rendszerben fogunk elsősorban dolgozni. A helyszíni munkákat fokozott odafigyeléssel, megfelelő egyéni védőfelszereléssel és fokozott elővigyázatosság mellett folyamatosan ellátjuk.

Kérem ne vegyék udvariatlanságnak, ha kollégáink nem fognak kezet, illetve egyéb óvintézkedéseket is betartanak mindenki érdekében.

Az ügyeleti időszak alatt az irodában csak korlátozott ideig tartózkodunk kérdés vagy probléma esetén elektronikus úton a már ismert elérhetőségeken illetőleg az alábbi telefonszámon vagyunk elérhetők:

műszaki ügyekben: 06-20-332-7867
adminisztrációs ügyekben: 06-20-468-5069

Hibabejelentés
close slider
[]
1 Step 1
Hibajelentés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Kép feltöltése (a hibáról)
Kérjük, hogy írja le részletesen a hibajelenséget
0 /
Previous
Next
Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next