Aktív kültéri védelem HIKVISION Turbo HD PIR kamerákkal Szóljon hozzá

A kültéri védelem fizikai eszközei (tornyok, vizesárkok, falak és dróthálók) évezredek óta léteznek, de ma már modern, elektronikus technológiákat alkalmazunk, melyek detektálják, sőt, meg is akadályozzák a behatolót abban, hogy védett területre lépjen.

A hagyományos kültéri védelmi rendszerek aktív infraérzékelőket használnak, melyek nem túl stabilak. Mivel nincsenek videofelvételek, a hagyományos infraérzékelő nem tudja meghatározni a behatolás pontos helyét, és a terepviszonyok, a környezet és más tényezők miatt sok a téves riasztás, valamint kevés a rögzített információ.

Ezekre a problémákra kínálnak megoldást a Hikvision Turbo HD PIR kamerái, melyek továbbfejlesztett videofelügyeleti technológiákat használnak a riasztások pontosságának növelésére és a behatolások megelőzésére. Ezáltal a kültéri védelem teljesen új szintre léphet a lakóövezetekben, gyárakban, áruházakban és iskolákban.

A kamera legfontosabb tulajdonságai közé tartoznak a gyors válaszidő és a nagy riasztási pontosság, amikor gyanús személy lépi át a rögzített határvonalat.

A kamerába épített PIR szenzor érzékeli az emberi test által kibocsátott infrasugarakat, és megkülönbözteti azokat más vizuális „zajoktól”. A kamerához csatlakoztatott Hikvision Turbo HD K-sorozatú DVR mozgásérzékelője pedig kiszűri a más objektumok által okozott téves riasztásokat. Ennek köszönhetően csökken a tárhelyigény és hatékonyabbá válik a rögzített felvételekben történő keresés.

Ezenkívül a kamera villogó fehér fénnyel is elriaszthatja a behatolót. Az ultra-alacsony fény technológia részeként a fehér fény kiegészítő megvilágításként lehetővé teszi, hogy a kamera riasztás esetén teljesen sötét környezetben is tiszta, éles képeket készítsen a behatolóról, ami később bizonyítékként is felhasználható.

A Hikvision Turbo HD PIR kamerái együtt használhatók a kültéri védelemben a Hikvision Turbo HD K-sorozatú DVR-ekkel. Jelzik a behatolást, és valós időben felügyelik a védett területet a kamera-oldali eszközökkel. A behatoló elijeszthető, így a bűncselekmény megelőzhető, de behatolás esetén a rendszer azonnal riasztja a biztonsági személyzetet.

A rendszernek több védelmi fokozata is van: előriasztás, riasztás és felvételek rögzítése. A továbbfejlesztett felügyeleti funkciók révén túlmutat a hagyományos („esemény utáni felderítés”) eljárásokon, és a kültéri védelem passzív megfigyelése helyett aktív megelőzéssé és elhárítássá válik, megőrizve az emberek és vagyontárgyak biztonságát.

forrás: RIEL

Tartalom megosztása:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hibabejelentés
close slider
[]
1 Step 1
Hibajelentés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Kép feltöltése (a hibáról)
Kérjük, hogy írja le részletesen a hibajelenséget
0 /
Previous
Next
Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next