Épület automatizálási rendszereink Szóljon hozzá

Egy épület működtetése során elég sok épület automatizálási rendszert használ amely elsősorban kényelmi funkciókat szolgál, azonban ezen túl is mutat mert elősegíti optimális és gazdaságos épület üzemeltetést is. Ezek kiépítésében is tudunk segíteni, így telepítünk kaputelefon rendszereket, sorompókat, ajtó- és kapuvezérléseket, épülethangosítási rendszereket, vészjelző- és nővérhívó rendszereket, és különböző gyengeáramú akadálymentesítő rendszereket is.

  • sorompó technika, kapu és garázskapu automatizálás: Telepítünk szárnyaskapu, toló- és úszókapu motorokat valamint azok kiegészítő elemeit. Az automatizált kapuk kiegészítőjeként a bejáratok forgalmának szabályozására sorompókat is használnak. E rendszerek üzemeltetése megoldható kézi, félautomatikus illetve automatikus vezérléssel. A kézi üzemeltetés esetén elsősorban távirányítóval indítjuk a kapunyitást, míg a félautomata rendszernél általában valamilyen beléptetőrendszerhez integráljuk. A legismertebb formája az automata üzemeltetésnek a rendszám felismerő rendszerhez való integrálás.
  • éttermek, vendéglátó egységek, szállodák, egyéb közösségi területek üzemeltetésénél igényként jelentkezik olyan épület hangosítási rendszer kiépítése, ahol több zónát lehet kialakítani és így a hangforrásokat igény szerint el lehet osztani. Ehhez fejlesztették ki a 100V-os PA hangrendszereket, mely alkalmas több zónás konferencia terem, társalgó, éttermek, kórházak, rendezvénytermek háttér hangosítására.
  • audió- és video kaputelefon rendszerek kiépítése: Üzemi területeknél, társasházaknál, de még családi házaknál is alapvető igényként merül fel a kaputelefonok telepítése. E rendszereknek több formája van egyedi, és közösségi, audio- illetve video- analóg- vagy digitális kaputelefon rendszerek. Ezen kívül vannak olyan telefonközpontok amelyhez kiegészítő egységként kapcsolható kültéri kaputelefon egység. Ezeknek legnagyobb előnye hogy mindössze egy modul egység kiépítésével integrálhatjuk a kaputelefon egységünket a már meglévő telefonhálózatba.
  • gondolva a mozgáskorlátozott vagy hallássérült emberekre az új építésű közösségi területeken előírás a WC vészjelző rendszer illetőleg a fiziológiai akadálymentesítés.
  • Kórházakban, fekvőbeteg ellátással foglalkozó gondozó intézeteknél merül fel igényként a nővérhívó rendszerek alkalmazása

Amennyiben bármilyen épületautomatizálási rendszert szeretne kiépíteni vegye fel cégünkkel a kapcsolatot vagy töltse ki ÁRAJÁNLAT KÉRŐ kérdőívünket.

Tartalom megosztása:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hibabejelentés
close slider
[]
1 Step 1
Hibajelentés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Kép feltöltése (a hibáról)
Kérjük, hogy írja le részletesen a hibajelenséget
0 /
Previous
Next
Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next