IP panorámakamera a kiskereskedelem részére Szóljon hozzá

A Hikvision forgalomba hozta új, mesterséges intelligenciával felszerelt IP panorámakamera-családját (DS-2CD63X5G0 sorozat). A 360˚-os látószögű kamera deep learning technológiával teszi még pontosabbá hőtérképezési funkcióját. Részletgazdag képet közvetít a környezetéről, és kiválóan alkalmazható kiskereskedelmi, bolti terekben.

Széles látószöge miatt a kamera nagy területet képes belátni, és kristálytiszta képeket biztosít. Három, egymástól függetlenül vezérelhető és külön konfigurálható IR lámpája révén csökkenti a falakról visszaverődő fény mennyiségét. Ez javítja a képminőséget, különösen a sarkokba helyezett kameráknál.

A deep learning algoritmus csak az emberekre fókuszál, és javítja a hőtérképezés funkció pontosságát. A kameraképen megjeleníti a „hotspot”-okat, azaz a gyakran látogatott területeket. Az új kamera a hőtérképet több rétegből állítja össze, így tisztább képet és több információt ad, mint a korábbi megjelenítési módok.

A kiváló képminőség ellenére a kamera extrém kis sávszélességet igényel, ami – a H265+ tömörítésnek is köszönhetően – csökkenti a tárhelyigényt és a költségeket. Ezenkívül támogatja az MEM-et (Multiple Expansion Modes), melynek köszönhetően akár 15 élőképet is képes egyszerre megjeleníteni. A kamerát háromféle módon lehet telepíteni, könnyen be lehet állítani a felhasználók igényei szerint, és a felvételek között hatékonyan lehet visszakeresni.

Főbb tulajdonságok:
– új „Immervision” lencse (csak a 12 MP, 1,29 mm-es modellben)
– max. 12 MP felbontás
– 120 dB WDR
– max. 15 m IR távolság
– beépített mikrofon és hangszóró
– intelligens funkciók: 6 viselkedéselemző és 3 kivételérzékelő funkció
– IK10/IP66 védettség

A kamerát kiválóan lehet használni kiskereskedelmi üzletekben: a hőtérképezés segít a tulajdonosnak, hogy megértse a vásárlók viselkedését, és beazonosítsa, hogy mely termékei a legnépszerűbbek a polcokon. Ezenkívül bevethető nagyobb területek (vasútállomások, közterek) felügyeletére is. A sorozat a telepítők számára is „áldás” lesz, mert a kamera számára nem létezik holt tér, ami hatékonyabbá teszi a működést és olcsóbbá a telepítést.

forrás: RIEL

Tartalom megosztása:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tisztelt Ügyfeleink!

Cégünk a jelenlegi járvány helyzetre tekintettel minden óvintézkedést megtett.

Ezen időszak alatt ügyeleti rendszerben fogunk elsősorban dolgozni. A helyszíni munkákat fokozott odafigyeléssel, megfelelő egyéni védőfelszereléssel és fokozott elővigyázatosság mellett folyamatosan ellátjuk.

Kérem ne vegyék udvariatlanságnak, ha kollégáink nem fognak kezet, illetve egyéb óvintézkedéseket is betartanak mindenki érdekében.

Az ügyeleti időszak alatt az irodában csak korlátozott ideig tartózkodunk kérdés vagy probléma esetén elektronikus úton a már ismert elérhetőségeken illetőleg az alábbi telefonszámon vagyunk elérhetők:

műszaki ügyekben: 06-20-332-7867
adminisztrációs ügyekben: 06-20-468-5069

Hibabejelentés
close slider
[]
1 Step 1
Hibajelentés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Kép feltöltése (a hibáról)
Kérjük, hogy írja le részletesen a hibajelenséget
0 /
Previous
Next
Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next