IP panorámakamera a kiskereskedelem részére Szóljon hozzá

A Hikvision forgalomba hozta új, mesterséges intelligenciával felszerelt IP panorámakamera-családját (DS-2CD63X5G0 sorozat). A 360˚-os látószögű kamera deep learning technológiával teszi még pontosabbá hőtérképezési funkcióját. Részletgazdag képet közvetít a környezetéről, és kiválóan alkalmazható kiskereskedelmi, bolti terekben.

Széles látószöge miatt a kamera nagy területet képes belátni, és kristálytiszta képeket biztosít. Három, egymástól függetlenül vezérelhető és külön konfigurálható IR lámpája révén csökkenti a falakról visszaverődő fény mennyiségét. Ez javítja a képminőséget, különösen a sarkokba helyezett kameráknál.

A deep learning algoritmus csak az emberekre fókuszál, és javítja a hőtérképezés funkció pontosságát. A kameraképen megjeleníti a „hotspot”-okat, azaz a gyakran látogatott területeket. Az új kamera a hőtérképet több rétegből állítja össze, így tisztább képet és több információt ad, mint a korábbi megjelenítési módok.

A kiváló képminőség ellenére a kamera extrém kis sávszélességet igényel, ami – a H265+ tömörítésnek is köszönhetően – csökkenti a tárhelyigényt és a költségeket. Ezenkívül támogatja az MEM-et (Multiple Expansion Modes), melynek köszönhetően akár 15 élőképet is képes egyszerre megjeleníteni. A kamerát háromféle módon lehet telepíteni, könnyen be lehet állítani a felhasználók igényei szerint, és a felvételek között hatékonyan lehet visszakeresni.

Főbb tulajdonságok:
– új „Immervision” lencse (csak a 12 MP, 1,29 mm-es modellben)
– max. 12 MP felbontás
– 120 dB WDR
– max. 15 m IR távolság
– beépített mikrofon és hangszóró
– intelligens funkciók: 6 viselkedéselemző és 3 kivételérzékelő funkció
– IK10/IP66 védettség

A kamerát kiválóan lehet használni kiskereskedelmi üzletekben: a hőtérképezés segít a tulajdonosnak, hogy megértse a vásárlók viselkedését, és beazonosítsa, hogy mely termékei a legnépszerűbbek a polcokon. Ezenkívül bevethető nagyobb területek (vasútállomások, közterek) felügyeletére is. A sorozat a telepítők számára is „áldás” lesz, mert a kamera számára nem létezik holt tér, ami hatékonyabbá teszi a működést és olcsóbbá a telepítést.

forrás: RIEL

Tartalom megosztása:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hibabejelentés
close slider
[]
1 Step 1
Hibajelentés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Kép feltöltése (a hibáról)
Kérjük, hogy írja le részletesen a hibajelenséget
0 /
Previous
Next
Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next