Mire figyeljen riasztó vásárlása előtt

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe mielőtt a megfelelő riasztó rendszert kiválasztaná. Javasoljuk olvassa el cikkünket, amelyben egy pár megszívlelendő ötletet adunk Önnek ezzel kapcsolatban:

  • Először is a legfontosabb milyen objektumot kell megvédeni, hol helyezkedik el, melyek a kockázati tényezők. Készítsen listát róla, hogy ellenőrizni tudja mindent számba vett-e.
  • Gondolja át hogy a objektumon belül vagy kívül az egyes terület részeken milyen típusú védelmet szeretne kialakítani: felület védelem, terület védelem, tárgyvédelem, személyvédelem, kültéri vagy kerítésvédelem.
  • Lehetőség szerint kombinálja a védelmi lehetőségeket ezáltal optimalizálva a védelmet. Tudta, hogy ha valamelyik összetevőt figyelmen kívül hagyja, az egész rendszer biztonságát kockáztatja? (leggyengébb láncszem effektus) Tudta, hogy a betörések jelentős részét úgy követik el, hogy a család otthon van? Emiatt érdemes megfontolni hogy a kombinált védelem kialakításánál figyelembe veszi a 24 órás felületvédelem – pl. PARADOX rendszernél a STAY-D – kialakítását is. Ne bízzon mindent csak a riasztórendszerre. Tudta, hogy a riasztórendszer csak egy elem, a vagyonvédelem 4 eleme közül? A védelem optimalizálása azt is jelenti hogy a riasztórendszer jelzését kiegészíti pl. mechnanikai védelemmel vagy video megfigyelő rendszerrel.
  • Tudta, hogy nemcsak az objektum sajátosságait, de az ön szokásait is figyelembe kell venni már a rendszer tervezésénél is? A jól megtervezett rendszer úgy alkalmazkodik a használójához, hogy közben a biztonság nem csökken.
  • Tudta, hogy a legtöbb riasztórendszert már az elején elrontják? Például új építésű háznál, szakemberrel való egyeztetés nélkül – általában villanyszerelőkkel – építik ki a védőcsöveket. Nem akarjuk a villanyszerelők szaktudását lebecsülni de a legtöbben nincsenek tisztában az eszközök működésével és műszaki paramétereivel, így nem a megfelelő helyre építik ki védőcsöveket (pl. nem mindegy hogy a mozgásérzékelők hová kerülnek), nem veszik figyelembe hogyan kapcsolódnak egymáshoz az eszközök, később hogyan lehet bővíteni a rendszert stb. A tulajdonos sajnos csak festés után döbben rá, hogy sok vezeték kimaradt, a meglévők meg rossz helyen vannak. A megrendelők nagy része ilyenkor már hallani sem akar fúrás/faragásról, jön tehát az önnyugtató mondat.: „Jó lesz az így nekem.”)
  • Amennyiben bizonytalan vagy segítséget szeretne a riasztórendszer telepítésével kapcsolatban töltse ki az ÁRAJÁNLAT KÉRŐ kérdőívünket és kérjen ingyenes árajánlatot.
  • Szeretné tudni melyik riasztórendszer családokat preferáljuk olvassa el erről szóló cikkünket.
  • És a legfontosabb: Tudta, hogy egy helyszíni felméréssel egybekötött tanácsadással a fenti hibák elkerülhetők, és ha megfogadja tanácsainkat, a lehető legolcsóbban tudhatja a legnagyobb biztonságban szeretteit, értékeit, otthonát. Igaz a helyszíni felmérésünk nem ingyenes, azonban ha megrendeli a felmérés alapján javasolt riasztórendszert a felmérési díjat a rendszer árából elengedjük.

Tartalom megosztása:

Tisztelt Ügyfeleink!

Cégünk a jelenlegi járvány helyzetre tekintettel minden óvintézkedést megtett.

Ezen időszak alatt ügyeleti rendszerben fogunk elsősorban dolgozni. A helyszíni munkákat fokozott odafigyeléssel, megfelelő egyéni védőfelszereléssel és fokozott elővigyázatosság mellett folyamatosan ellátjuk.

Kérem ne vegyék udvariatlanságnak, ha kollégáink nem fognak kezet, illetve egyéb óvintézkedéseket is betartanak mindenki érdekében.

Az ügyeleti időszak alatt az irodában csak korlátozott ideig tartózkodunk kérdés vagy probléma esetén elektronikus úton a már ismert elérhetőségeken illetőleg az alábbi telefonszámon vagyunk elérhetők:

műszaki ügyekben: 06-20-332-7867
adminisztrációs ügyekben: 06-20-468-5069

Hibabejelentés
close slider
[]
1 Step 1
Hibajelentés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Kép feltöltése (a hibáról)
Kérjük, hogy írja le részletesen a hibajelenséget
0 /
Previous
Next
Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next