Mire figyeljen riasztó vásárlása előtt

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe mielőtt a megfelelő riasztó rendszert kiválasztaná. Javasoljuk olvassa el cikkünket, amelyben egy pár megszívlelendő ötletet adunk Önnek ezzel kapcsolatban:

  • Először is a legfontosabb milyen objektumot kell megvédeni, hol helyezkedik el, melyek a kockázati tényezők. Készítsen listát róla, hogy ellenőrizni tudja mindent számba vett-e.
  • Gondolja át hogy a objektumon belül vagy kívül az egyes terület részeken milyen típusú védelmet szeretne kialakítani: felület védelem, terület védelem, tárgyvédelem, személyvédelem, kültéri vagy kerítésvédelem.
  • Lehetőség szerint kombinálja a védelmi lehetőségeket ezáltal optimalizálva a védelmet. Tudta, hogy ha valamelyik összetevőt figyelmen kívül hagyja, az egész rendszer biztonságát kockáztatja? (leggyengébb láncszem effektus) Tudta, hogy a betörések jelentős részét úgy követik el, hogy a család otthon van? Emiatt érdemes megfontolni hogy a kombinált védelem kialakításánál figyelembe veszi a 24 órás felületvédelem – pl. PARADOX rendszernél a STAY-D – kialakítását is. Ne bízzon mindent csak a riasztórendszerre. Tudta, hogy a riasztórendszer csak egy elem, a vagyonvédelem 4 eleme közül? A védelem optimalizálása azt is jelenti hogy a riasztórendszer jelzését kiegészíti pl. mechnanikai védelemmel vagy video megfigyelő rendszerrel.
  • Tudta, hogy nemcsak az objektum sajátosságait, de az ön szokásait is figyelembe kell venni már a rendszer tervezésénél is? A jól megtervezett rendszer úgy alkalmazkodik a használójához, hogy közben a biztonság nem csökken.
  • Tudta, hogy a legtöbb riasztórendszert már az elején elrontják? Például új építésű háznál, szakemberrel való egyeztetés nélkül – általában villanyszerelőkkel – építik ki a védőcsöveket. Nem akarjuk a villanyszerelők szaktudását lebecsülni de a legtöbben nincsenek tisztában az eszközök működésével és műszaki paramétereivel, így nem a megfelelő helyre építik ki védőcsöveket (pl. nem mindegy hogy a mozgásérzékelők hová kerülnek), nem veszik figyelembe hogyan kapcsolódnak egymáshoz az eszközök, később hogyan lehet bővíteni a rendszert stb. A tulajdonos sajnos csak festés után döbben rá, hogy sok vezeték kimaradt, a meglévők meg rossz helyen vannak. A megrendelők nagy része ilyenkor már hallani sem akar fúrás/faragásról, jön tehát az önnyugtató mondat.: „Jó lesz az így nekem.”)
  • Amennyiben bizonytalan vagy segítséget szeretne a riasztórendszer telepítésével kapcsolatban töltse ki az ÁRAJÁNLAT KÉRŐ kérdőívünket és kérjen ingyenes árajánlatot.
  • Szeretné tudni melyik riasztórendszer családokat preferáljuk olvassa el erről szóló cikkünket.
  • És a legfontosabb: Tudta, hogy egy helyszíni felméréssel egybekötött tanácsadással a fenti hibák elkerülhetők, és ha megfogadja tanácsainkat, a lehető legolcsóbban tudhatja a legnagyobb biztonságban szeretteit, értékeit, otthonát. Igaz a helyszíni felmérésünk nem ingyenes, azonban ha megrendeli a felmérés alapján javasolt riasztórendszert a felmérési díjat a rendszer árából elengedjük.

Tartalom megosztása:

Hibabejelentés
close slider
[]
1 Step 1
Hibajelentés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Kép feltöltése (a hibáról)
Kérjük, hogy írja le részletesen a hibajelenséget
0 /
Previous
Next
Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next