Preferált riasztórendszerek

Ma Magyarországon a biztonságtechnikai piacon mintegy 39 gyártó cég több mint 60 féle riasztó típuscsaládja található meg. Mi ebből a meglehetősen nagy kínálatból a legismertebb típusok mindegyikét telepítjük megrendelőink kérésére. A web áruházunkban az öt legtöbbet keresett típus – Paradox, DSC, PIMA SATEL, Jablotron – termékei közvetlenül meg is vásárolhatóak.

A PARADOX termékek alapvetően négy vezetékes és egy vezeték nélküli típuscsaládra tagozódik:

  • ESPRIT: A legkisebb és már kifutó típus az ESPRIT két központ típussal, kifejezetten kis rendszerek kialakításához. A rendszerhez ma már csak elvétve lehet eszközöket kapni. A központi egységek akciós áron a gyári készlet erejéig kaphatók.
  • SPECTRA: Rugalmasan bővíthető 4-32 zónás riasztóközpont család négy – SP-4000(4-32 zóna), SP-5500(5-32 zóna), SP-6000(8-32 zóna), SP-7000(16-32 zóna) – központ típussal. A központi panelre épített fejlett kommunikációs buszon keresztül könnyen bővíthető, mind vezetékes mind vezeték nélküli eszközökkel és kiegészítő modulokkal. A rádiós bővítő modulok segítségével költséghatékonyan alakíthatunk ki hibrid rendszereket.
  • DIGIPLEX EVO: A rendszer elsősorban a magas biztonsági szintű védelmet igénylő helyek számára készült. Moduláris felépítésénél fogja egyszerűen bővíthető, karbantartható, javítható. A rendszer a “plug and play” bővítőmodulokkal bármilyen kombinációban bővíthető a beépített 4 eres kombuszon keresztül 192 zónáig. A Digiplex egyben egy beléptető rendszer megoldásait is magában foglalja. A hozzáillő rádiós modulok segítségével a SPECTRA-hoz hasonló hibrid rendszert is ki lehet építeni vele.
  • IMPERIAL: A rendszer valódi integrációt biztosít a riasztó, beléptető és lakásautomatizáció és a legújabb kommunikációs technológia között. Modulos és DIN-sínes kialakítása miatt könnyedén telepíthető, bármilyen kialakításban. A lakásautomatizácios modulokon keresztül erős és gyengeáramú rendszereket is vezérelhetünk pl. világítás szabályzás, redőnyök, légkondicionáló, fűtésvezérlés, öntözők, villamos motorok stb. Multibusz rendszeréhez 511 modul csatlakoztatható.
  • MAGELLÁN: A rendszer legfőbb sajátossága a beépített rádió adó-vevő amely kétirányú kommunikációt tesz lehetővé a hozzátartozó kezelő, érzékelő, kiegészítő egységek között. A rendszer 32 zónáig bővíthető, két paneles felépítésű – MG-5000 és MG-5050 – központi egység és három típusú un. all in one – MG-6130, MG6160, MG6250 – központi egység kapható.

A rendszerekhez többféle LED, LCD, ikonos, érintőképernyős, és grafikus kezelő, több típusú digitális PIR mozgásérzékelő, mikrohullámú, üvegtörésérzékelő, dual érzékelő, bővítő és kiegészítő modulok, kommunikációs modulok illeszthetők.

A DSC termékek három vezetékes és egy vezeték nélküli típuscsaládra tagozódik:

  • Classic sorozat: Kifejezetten kis rendszerek kialakításához használt központ – PC585 és PC 1565 – max. 4 illetve 6 zónás kialakítással.
  • POWER sorozat: Kis és közepes rendszerek kialakításához használt központi egységek – PC5010 (8-32 zóna) PC5020 (8-64 zóna) valamint az új sorozathoz tartozó PC1616 (6-16 zóna), PC1832 (8-32 zóna), PC1864 (8-64 zóna) – amelyekhez max. 8 kezelőt, 32 vezeték nélküli eszközt lehet csatlakoztatni.
  • MAXSYS sorozat: közepes és nagy rendszerek kialakításához használt riasztórendszer központok – PC-4010 (8-64 zóna), PC-4020 (16-128 zóna), PC6010 (16-256 zóna) – amelyek hagyományos és címezhető érzékelőkkel, modulokkal is bővíthetők. A legnagyobb központ beépített beléptető egységgel is rendelkezik.
  • ALEXOR: teljesen vezeték nélküli moduláris kialakítású központ és perifériás egységek. A központi egység vezetéknélküli kapcsolattal működik a kezelőegységgel és egyszerre négy kezelővel is tud kommunikálni.

A PIMA egy izraeli riasztó termékcsalád amely korábban a CROW termékfeljesztő csapatából alakult át.

A központi egységek kialakítása alapvetően kis és közepes rendszerek kiépítését teszi lehetővé. Két kis központ a Captain-6 és Captain-8 kis rendszerekhez alkalmazható, míg a Hunter-Pro832, Hunter-Pro896, és Hunter Pro1144 közepes rendszereket képes kiszolgálni. A központi egységekhez különböző vezetékes és vezeték nélküli bővítő egységek, be és kimeneti modulok, hang és mikrofon modulok, LED és LCD kezelők illeszthetők.

A SATEL riasztórendszer család, általánosságban kis és közepes és nagy rendszerek eszközeit tartalmazza. Négy típusú kis és négy típusú közepes rendszer kialakítására alkalmas központtal rendelkezik. A kis rendszerekhez a CA-4, CA-5, CA-10 típusú központot ajánljuk (4-5-8+2 zónás kialakítással) míg az INTEGRA család – 24, 32, 64, 128 zóna – közepes és nagy rendszer kialakítására alkalmas. Az INTEGRA családhoz beléptető integráció is tartozik. Rádiós modulokkal hibrid rendszer kialakítását is lehetővé teszi.

Végül ejtsünk néhány szót egy teljesen vezeték nélküli riasztórendszerről a JABLOTRON-ról amely alacsony energia igénye miatt vezető szereplővé vált a vezeték nélküli riasztók piacán.

Alapvetően minden eszköz teljesen vezeték nélküli kivitelben készül, csak a riasztóközpont és a kültéri hang- fényjelző igényel hálózati táplálást, de mindkettő csak a szünetmentesítés miatt. Minden más eszköz kétirányú rádiós kommunikációt tartalmaz. Telepítése és programozása egyszerű. Két típuscsaládja van a Maestro és az OAZIS.

Tartalom megosztása:

Tisztelt Ügyfeleink!

Cégünk a jelenlegi járvány helyzetre tekintettel minden óvintézkedést megtett.

Ezen időszak alatt ügyeleti rendszerben fogunk elsősorban dolgozni. A helyszíni munkákat fokozott odafigyeléssel, megfelelő egyéni védőfelszereléssel és fokozott elővigyázatosság mellett folyamatosan ellátjuk.

Kérem ne vegyék udvariatlanságnak, ha kollégáink nem fognak kezet, illetve egyéb óvintézkedéseket is betartanak mindenki érdekében.

Az ügyeleti időszak alatt az irodában csak korlátozott ideig tartózkodunk kérdés vagy probléma esetén elektronikus úton a már ismert elérhetőségeken illetőleg az alábbi telefonszámon vagyunk elérhetők:

műszaki ügyekben: 06-20-332-7867
adminisztrációs ügyekben: 06-20-468-5069

Hibabejelentés
close slider
[]
1 Step 1
Hibajelentés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Kép feltöltése (a hibáról)
Kérjük, hogy írja le részletesen a hibajelenséget
0 /
Previous
Next
Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next