Preferált riasztórendszerek

Ma Magyarországon a biztonságtechnikai piacon mintegy 39 gyártó cég több mint 60 féle riasztó típuscsaládja található meg. Mi ebből a meglehetősen nagy kínálatból a legismertebb típusok mindegyikét telepítjük megrendelőink kérésére. A web áruházunkban az öt legtöbbet keresett típus – Paradox, DSC, PIMA SATEL, Jablotron – termékei közvetlenül meg is vásárolhatóak.

A PARADOX termékek alapvetően négy vezetékes és egy vezeték nélküli típuscsaládra tagozódik:

  • ESPRIT: A legkisebb és már kifutó típus az ESPRIT két központ típussal, kifejezetten kis rendszerek kialakításához. A rendszerhez ma már csak elvétve lehet eszközöket kapni. A központi egységek akciós áron a gyári készlet erejéig kaphatók.
  • SPECTRA: Rugalmasan bővíthető 4-32 zónás riasztóközpont család négy – SP-4000(4-32 zóna), SP-5500(5-32 zóna), SP-6000(8-32 zóna), SP-7000(16-32 zóna) – központ típussal. A központi panelre épített fejlett kommunikációs buszon keresztül könnyen bővíthető, mind vezetékes mind vezeték nélküli eszközökkel és kiegészítő modulokkal. A rádiós bővítő modulok segítségével költséghatékonyan alakíthatunk ki hibrid rendszereket.
  • DIGIPLEX EVO: A rendszer elsősorban a magas biztonsági szintű védelmet igénylő helyek számára készült. Moduláris felépítésénél fogja egyszerűen bővíthető, karbantartható, javítható. A rendszer a “plug and play” bővítőmodulokkal bármilyen kombinációban bővíthető a beépített 4 eres kombuszon keresztül 192 zónáig. A Digiplex egyben egy beléptető rendszer megoldásait is magában foglalja. A hozzáillő rádiós modulok segítségével a SPECTRA-hoz hasonló hibrid rendszert is ki lehet építeni vele.
  • IMPERIAL: A rendszer valódi integrációt biztosít a riasztó, beléptető és lakásautomatizáció és a legújabb kommunikációs technológia között. Modulos és DIN-sínes kialakítása miatt könnyedén telepíthető, bármilyen kialakításban. A lakásautomatizácios modulokon keresztül erős és gyengeáramú rendszereket is vezérelhetünk pl. világítás szabályzás, redőnyök, légkondicionáló, fűtésvezérlés, öntözők, villamos motorok stb. Multibusz rendszeréhez 511 modul csatlakoztatható.
  • MAGELLÁN: A rendszer legfőbb sajátossága a beépített rádió adó-vevő amely kétirányú kommunikációt tesz lehetővé a hozzátartozó kezelő, érzékelő, kiegészítő egységek között. A rendszer 32 zónáig bővíthető, két paneles felépítésű – MG-5000 és MG-5050 – központi egység és három típusú un. all in one – MG-6130, MG6160, MG6250 – központi egység kapható.

A rendszerekhez többféle LED, LCD, ikonos, érintőképernyős, és grafikus kezelő, több típusú digitális PIR mozgásérzékelő, mikrohullámú, üvegtörésérzékelő, dual érzékelő, bővítő és kiegészítő modulok, kommunikációs modulok illeszthetők.

A DSC termékek három vezetékes és egy vezeték nélküli típuscsaládra tagozódik:

  • Classic sorozat: Kifejezetten kis rendszerek kialakításához használt központ – PC585 és PC 1565 – max. 4 illetve 6 zónás kialakítással.
  • POWER sorozat: Kis és közepes rendszerek kialakításához használt központi egységek – PC5010 (8-32 zóna) PC5020 (8-64 zóna) valamint az új sorozathoz tartozó PC1616 (6-16 zóna), PC1832 (8-32 zóna), PC1864 (8-64 zóna) – amelyekhez max. 8 kezelőt, 32 vezeték nélküli eszközt lehet csatlakoztatni.
  • MAXSYS sorozat: közepes és nagy rendszerek kialakításához használt riasztórendszer központok – PC-4010 (8-64 zóna), PC-4020 (16-128 zóna), PC6010 (16-256 zóna) – amelyek hagyományos és címezhető érzékelőkkel, modulokkal is bővíthetők. A legnagyobb központ beépített beléptető egységgel is rendelkezik.
  • ALEXOR: teljesen vezeték nélküli moduláris kialakítású központ és perifériás egységek. A központi egység vezetéknélküli kapcsolattal működik a kezelőegységgel és egyszerre négy kezelővel is tud kommunikálni.

A PIMA egy izraeli riasztó termékcsalád amely korábban a CROW termékfeljesztő csapatából alakult át.

A központi egységek kialakítása alapvetően kis és közepes rendszerek kiépítését teszi lehetővé. Két kis központ a Captain-6 és Captain-8 kis rendszerekhez alkalmazható, míg a Hunter-Pro832, Hunter-Pro896, és Hunter Pro1144 közepes rendszereket képes kiszolgálni. A központi egységekhez különböző vezetékes és vezeték nélküli bővítő egységek, be és kimeneti modulok, hang és mikrofon modulok, LED és LCD kezelők illeszthetők.

A SATEL riasztórendszer család, általánosságban kis és közepes és nagy rendszerek eszközeit tartalmazza. Négy típusú kis és négy típusú közepes rendszer kialakítására alkalmas központtal rendelkezik. A kis rendszerekhez a CA-4, CA-5, CA-10 típusú központot ajánljuk (4-5-8+2 zónás kialakítással) míg az INTEGRA család – 24, 32, 64, 128 zóna – közepes és nagy rendszer kialakítására alkalmas. Az INTEGRA családhoz beléptető integráció is tartozik. Rádiós modulokkal hibrid rendszer kialakítását is lehetővé teszi.

Végül ejtsünk néhány szót egy teljesen vezeték nélküli riasztórendszerről a JABLOTRON-ról amely alacsony energia igénye miatt vezető szereplővé vált a vezeték nélküli riasztók piacán.

Alapvetően minden eszköz teljesen vezeték nélküli kivitelben készül, csak a riasztóközpont és a kültéri hang- fényjelző igényel hálózati táplálást, de mindkettő csak a szünetmentesítés miatt. Minden más eszköz kétirányú rádiós kommunikációt tartalmaz. Telepítése és programozása egyszerű. Két típuscsaládja van a Maestro és az OAZIS.

Tartalom megosztása:

Hibabejelentés
close slider
[]
1 Step 1
Hibajelentés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Kép feltöltése (a hibáról)
Kérjük, hogy írja le részletesen a hibajelenséget
0 /
Previous
Next
Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next