Pyronix beltéri mozgásérzékelő Szóljon hozzá

A Pyronix KX15DD az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb érzékelő a Pyronix palettáján, amit könnyű szerelhetőségének és jó árazásának köszönhet. Mivel ez egy univerzális érzékelő, könnyen integrálható és bármilyen NC vagy 2EOL kontaktust fogadó riasztóközponttal kompatibilis. A PIR oldal dual elemes kivitelű, két pyroelem felügyeli és dolgozza fel a bejövő energiát (74 db zóna segítségével). Itt rögtön van hibaszűrés: ha csak egy elem érzékel, nincs riasztás. A digitális hőmérséklet kompenzálás olyan területen jöhet jól, ahol a környezet hőmérséklete közel lehet az emberi test hőmérsékletéhez. A KX15DD ilyenkor automatikusan állítja érzékenységét a tapasztaltaknak megfelelően.

Pyronix KX15DD passzív infravörös szenzorral rendelkező beltéri mozgásérzékelő. A PIR az érzékelési mezőre merőleges mozgásra érzékeny. Mivel a technológia már ismert a piacon, így azokat a tulajdonságait érdemes megtekintenünk, amelyek különlegesek. 

  • IFT: Az IFT rövidítés arra utal, hogy minden KX sorozatú eszköz speciális tűrésmezővel rendelkezik, mely segíti a téves riasztások elkerülését. Az eszköz alkalmazkodik a környezethez.
  • BlueWave: A BlueWave technológia több műszaki megoldás összevont elnevezése. A jelfeldolgozást külön algoritmus segíti, valamint a lencse fizikai szerkezete szintén a pontos működést támogatja: az aszférikus lencse kedvezőbb feltételeket teremt az infravörös energia környezetből történő begyűjtéséhez.
  • Aszférikus optika: Az optikaszerkezet (köznevén „lencse”) 90 fokos lefedési teret és 15 méteres térvédelmi távolságot biztosít. Az aszférikus lencsénél – ellentétben a síklencsével – a fókuszálófelület és a pyroelem között nagyjából állandó a sugár, így mind a közeli, mind a távoli érzékelés homogén. Ezzel együtt a KX15DD rendelkezik „maga alá látó” zónákkal is.
  • Külső: Minden KX sorozatú mozgásérzékelő azonos külsővel rendelkezik, a riasztás-visszajelző LED színe attól függ, milyen elem aktivált. Az eszköz mellé a dobozban mellékelt a fali vagy mennyezeti szereléshez használható tartó, mely rejtett kábelvezetésre alkalmas. Így nem kell külön költséggel számolni, kész, gyári megoldás áll rendelkezésre.
  • Belső: A burkolat csavarral rögzített; mind a szabotázs-, mind a riasztáskimenethez tartoznak előre definiált EOL ellenállások, melyek jumperrel választhatók (például 5k6, vagy 1k). Ez nagyban segíti a telepítést, nem kell forrasztani.
  • Összességében a Pyronix KX15DD egy jó jellemzőkkel rendelkező beltéri eszköz olyan extra funkciókkal, melyek a telepítés megkönnyítésére szolgálnak.
forrás: RIEL

Tartalom megosztása:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tisztelt Ügyfeleink!

Cégünk a jelenlegi járvány helyzetre tekintettel minden óvintézkedést megtett.

Ezen időszak alatt ügyeleti rendszerben fogunk elsősorban dolgozni. A helyszíni munkákat fokozott odafigyeléssel, megfelelő egyéni védőfelszereléssel és fokozott elővigyázatosság mellett folyamatosan ellátjuk.

Kérem ne vegyék udvariatlanságnak, ha kollégáink nem fognak kezet, illetve egyéb óvintézkedéseket is betartanak mindenki érdekében.

Az ügyeleti időszak alatt az irodában csak korlátozott ideig tartózkodunk kérdés vagy probléma esetén elektronikus úton a már ismert elérhetőségeken illetőleg az alábbi telefonszámon vagyunk elérhetők:

műszaki ügyekben: 06-20-332-7867
adminisztrációs ügyekben: 06-20-468-5069

Hibabejelentés
close slider
[]
1 Step 1
Hibajelentés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Kép feltöltése (a hibáról)
Kérjük, hogy írja le részletesen a hibajelenséget
0 /
Previous
Next
Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next