Pyronix beltéri mozgásérzékelő Szóljon hozzá

A Pyronix KX15DD az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb érzékelő a Pyronix palettáján, amit könnyű szerelhetőségének és jó árazásának köszönhet. Mivel ez egy univerzális érzékelő, könnyen integrálható és bármilyen NC vagy 2EOL kontaktust fogadó riasztóközponttal kompatibilis. A PIR oldal dual elemes kivitelű, két pyroelem felügyeli és dolgozza fel a bejövő energiát (74 db zóna segítségével). Itt rögtön van hibaszűrés: ha csak egy elem érzékel, nincs riasztás. A digitális hőmérséklet kompenzálás olyan területen jöhet jól, ahol a környezet hőmérséklete közel lehet az emberi test hőmérsékletéhez. A KX15DD ilyenkor automatikusan állítja érzékenységét a tapasztaltaknak megfelelően.

Pyronix KX15DD passzív infravörös szenzorral rendelkező beltéri mozgásérzékelő. A PIR az érzékelési mezőre merőleges mozgásra érzékeny. Mivel a technológia már ismert a piacon, így azokat a tulajdonságait érdemes megtekintenünk, amelyek különlegesek. 

  • IFT: Az IFT rövidítés arra utal, hogy minden KX sorozatú eszköz speciális tűrésmezővel rendelkezik, mely segíti a téves riasztások elkerülését. Az eszköz alkalmazkodik a környezethez.
  • BlueWave: A BlueWave technológia több műszaki megoldás összevont elnevezése. A jelfeldolgozást külön algoritmus segíti, valamint a lencse fizikai szerkezete szintén a pontos működést támogatja: az aszférikus lencse kedvezőbb feltételeket teremt az infravörös energia környezetből történő begyűjtéséhez.
  • Aszférikus optika: Az optikaszerkezet (köznevén „lencse”) 90 fokos lefedési teret és 15 méteres térvédelmi távolságot biztosít. Az aszférikus lencsénél – ellentétben a síklencsével – a fókuszálófelület és a pyroelem között nagyjából állandó a sugár, így mind a közeli, mind a távoli érzékelés homogén. Ezzel együtt a KX15DD rendelkezik „maga alá látó” zónákkal is.
  • Külső: Minden KX sorozatú mozgásérzékelő azonos külsővel rendelkezik, a riasztás-visszajelző LED színe attól függ, milyen elem aktivált. Az eszköz mellé a dobozban mellékelt a fali vagy mennyezeti szereléshez használható tartó, mely rejtett kábelvezetésre alkalmas. Így nem kell külön költséggel számolni, kész, gyári megoldás áll rendelkezésre.
  • Belső: A burkolat csavarral rögzített; mind a szabotázs-, mind a riasztáskimenethez tartoznak előre definiált EOL ellenállások, melyek jumperrel választhatók (például 5k6, vagy 1k). Ez nagyban segíti a telepítést, nem kell forrasztani.
  • Összességében a Pyronix KX15DD egy jó jellemzőkkel rendelkező beltéri eszköz olyan extra funkciókkal, melyek a telepítés megkönnyítésére szolgálnak.
forrás: RIEL

Tartalom megosztása:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hibabejelentés
close slider
[]
1 Step 1
Hibajelentés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Kép feltöltése (a hibáról)
Kérjük, hogy írja le részletesen a hibajelenséget
0 /
Previous
Next
Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next