Tanácsok riasztórendszer kialakításához

Miért fontos a riasztórendszer és a távfelügyeleti szolgáltatás előzetes kiválasztása és tervezése? Mit vegyünk figyelembe a riasztórendszerünk tervezésénél? Vegyünk igénybe a tervezéshez szakembert?

Mik azok a tanácsok melyeket a riasztók telepítéséhez ajánlunk:

 • A biztonságtechnikai rendszer tervezését lehetőség szerint időben még az elektromos rendszer tervezésével egy időben érdemes elkezdeni, hogy a nyomvonalakat az elektromos rendszer kiépítésével egy időben költséghatékonyan el lehessen végezni
 • Fontos, hogy a rendszer kiépítését, tervezését szakember végezze, erről győződjünk is meg. Nem minden villanyszerelő rendelkezik kellő tudással ehhez. Nem elég az eszközöket “bekötni” nagyon sok dolog függ az eszközök megfelelő elhelyezésén és a helyes és részletes programozáson. Ezek a személyek biztosan csak minősített és MABISZ engedéllyel rendelkező termékeket fognak beszerelni, melyek garantálják a biztonságos működést, valamint a rendszer szabotázs védelmét.
 • Amennyiben a rendszert kiépítettük figyeljünk arra, hogy a telepítő köteles kioktatni a használatra, magyar nyelvű kezelői útmutatót kell átadnia, valamint tesztelnie kell a rendszert. A termékekre, a riasztórendszerre minimum 1 éves garanciát kell vállalnia a szerelőjének.
 • A különböző alkalmazások együttes alkalmazása növeli a biztonságot. Ezt minden rendszer telepítésénél vegyük figyelembe. A mechanikai, a technikai védelem biztonsági őrökkel való együttes alkalmazása jelenti a komplex vagyonvédelmet! Az elektronikai készülékeknek elrettentő erejük van, és esetleg zavarhatják, megfigyelhetik a behatolót, de biztosan megállítani csak a mechanikus alkalmazások és a biztonsági őr együttesen képes.
 • Ha teljesen tanácstalanok még az objektum felmérése, és az előzetes egyeztetések után is, akkor kérdéseivel bátran forduljon hozzánk, és egy szakember felkeresi Önöket, hogy mindenről felvilágosítást adjon.
 • Ha egy, vagy több lakásról van szó, és rendelkeznek lakásbiztosítással, kérjék ki a biztosító véleményét is a rendszerrel kapcsolatban. A különböző biztosító cégeknek különböző elvárásaik vannak.

Tanácsok a távfelügyeleti szolgáltató kiválasztásához:

 • Előzetesen ismerje meg hogy a kiválasztott távfelügyeleti szolgáltató központja menyire védett,
 • Van-e lehetősége a diszpécser azonnali pótlására,
 • Hol, milyen távolságra helyezkednek el a riasztásra reagáló gépkocsijai,
 • Egy időben mennyi gépkocsija van a területen,
 • Rendelkezik-e szükséges MABISZ, rendőr hatósági engedélyekkel, milyen biztosítása van.

Ha minden ezekre megnyugtató választ kapunk, csak akkor döntsünk, ne feledjük, értékeinkről van szó.

Tartalom megosztása:

Tisztelt Ügyfeleink!

Cégünk a jelenlegi járvány helyzetre tekintettel minden óvintézkedést megtett.

Ezen időszak alatt ügyeleti rendszerben fogunk elsősorban dolgozni. A helyszíni munkákat fokozott odafigyeléssel, megfelelő egyéni védőfelszereléssel és fokozott elővigyázatosság mellett folyamatosan ellátjuk.

Kérem ne vegyék udvariatlanságnak, ha kollégáink nem fognak kezet, illetve egyéb óvintézkedéseket is betartanak mindenki érdekében.

Az ügyeleti időszak alatt az irodában csak korlátozott ideig tartózkodunk kérdés vagy probléma esetén elektronikus úton a már ismert elérhetőségeken illetőleg az alábbi telefonszámon vagyunk elérhetők:

műszaki ügyekben: 06-20-332-7867
adminisztrációs ügyekben: 06-20-468-5069

Hibabejelentés
close slider
[]
1 Step 1
Hibajelentés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Kép feltöltése (a hibáról)
Kérjük, hogy írja le részletesen a hibajelenséget
0 /
Previous
Next
Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next