Beléptető rendszerek társasházaknál

A társasházaknál alkalmazott beléptető rendszereket két nagy csoportra oszthatjuk. Az első nagy csoport a beléptető rendszer integrálása a kaputelefon rendszerbe, azaz olyan kaputelefon rendszer telepítése amely integrálva tartalmazza a proxy olvasót illetőleg bővíthető proxy olvasó modullal. Ezt olyan társasházaknál alkalmazzák, ahol csak a bejáratnál van szűrési pont belül a társasház területe szabadon átjárható. Erre több gyártó kínál megoldást kezdve a 2-4-8 modulos kisközösségi rendszertől a digitális közösségi kaputelefon rendszerekig. Mivel a jelenlegi rendszerek un. modulos felépítésűek ezért ezek bővíthetősége kialakítása is elég tág megoldási lehetőségeket kínál.

A másik nagy csoport amely jellemzően teremgarázzsal és pincerendszerrel rendelkező társasházak, ahol minden belépési közösségi belépési pontra önálló beléptető pontot  igényelnek, így szűrve egy-egy területen az illetéktelen tartózkodást. Az ajtók mellé szerelt vezérlőkhöz proxy olvasót vagy valamilyen biometrikus olvasót telepítünk. Általában itt javasolt az online rendszer kiépítése hogy az adatbázist minél egyszerűbben naprakészen lehessen tartani. Ez utóbbi rendszer úgy épül ki, hogy az egyes ajtóvezérlőket összekötik és egy felügyeleti gépen keresztül üzemeltetik.

Mindkét megoldáshoz proxy kulcstartót ajánlunk ami kerek vagy szögletes változatban kapható.

Társasházi beléptető rendszerben vagy esetleg kaputelefonba integrált beléptetőben gondolkodik. Kérje árajánlatunkat és töltse ki az ÁRAJÁNLAT KÉRŐ nyomtatványunkat.

Tartalom megosztása:

Tisztelt Ügyfeleink!

Cégünk a jelenlegi járvány helyzetre tekintettel minden óvintézkedést megtett.

Ezen időszak alatt ügyeleti rendszerben fogunk elsősorban dolgozni. A helyszíni munkákat fokozott odafigyeléssel, megfelelő egyéni védőfelszereléssel és fokozott elővigyázatosság mellett folyamatosan ellátjuk.

Kérem ne vegyék udvariatlanságnak, ha kollégáink nem fognak kezet, illetve egyéb óvintézkedéseket is betartanak mindenki érdekében.

Az ügyeleti időszak alatt az irodában csak korlátozott ideig tartózkodunk kérdés vagy probléma esetén elektronikus úton a már ismert elérhetőségeken illetőleg az alábbi telefonszámon vagyunk elérhetők:

műszaki ügyekben: 06-20-332-7867
adminisztrációs ügyekben: 06-20-468-5069

Hibabejelentés
close slider
[]
1 Step 1
Hibajelentés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Kép feltöltése (a hibáról)
Kérjük, hogy írja le részletesen a hibajelenséget
0 /
Previous
Next
Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next