Új eszközcsalád a beléptetőpiacon a PREDOR Szóljon hozzá

A Predor beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszer 2017 májusában robbant be a hazai piacra, és azonnal hatalmas érdeklődés övezte. Az innovatív funkciók, a rugalmasság és a kimagasló ár-érték arány okán rendkívül széles a felhasználási területek skálája. Az alkalmazást kisvállalkozások, gyárak, logisztikai központok és hivatalok is előszeretettel választják.

A szakemberek azért is kedvelik a Predort, mert a rendkívül széles funkciókör és magas biztonsági szint mellett is átlátható, könnyen kezelhető. Egyetlen szoftveres felületen kísérhetjük figyelemmel a dolgozók helyadatait, a kamerák valós idejű képét, a riasztásokat, ellenőrizhetjük a munkaidő- nyilvántartást stb. A lehetőségeknek csak a fantáziánk szab határt.

Manapság az RFID azonosítók adatai akár  ingyenes mobilalkalmazások segítségével is könnyedén kiolvashatók, ezért egyre nagyobb hangsúlyt kell helyeznünk adataink védelmére. A Predor olvasócsaláddal biztosítható a titkosított kommunikáció, és az azonosítók másolásvédelme. Az innovatív tampervédelem tovább növeli a rendszer biztonságát. Ha az olvasót el akarják távolítani a falról, akkor a beépített autóipari szenzor szabotázs jelzést ad. Kültéri (IP65), vandálbiztos, vagy akár falba süllyeszthető kivitelek közül is választhatunk.

Ingyenesen letölthető a Predor mobilalkalmazás is, melynek segítségével a cégvezetők bárhonnan figyelemmel kísérhetik a dolgozók tevékenységeit, értesülnek a riasztásokról, szükség esetén akár felhasználókat is tilthatnak le azonnal. Az applikáció további különlegessége, hogy tűzriasztás esetén valós időben végezhetjük az evakuálást saját androidos készülékünkkel.

 

A munkaidő riportok áttekintése eddig hosszú időt vett igénybe, ezért a vezetők nem is tudták ezt napi szinten ellenőrizni. Predor rendszerrel egy kattintással hívhatunk le statisztikákat a késésekről, túlórákról, munkaidő-egyenlegekről vagy bármilyen egyéb tevékenységről. Grafikus felületeken jelennek meg a cégvezetők, munkáltatók számára fontos információk.

Riasztáskor az érintett átjárót figyelő kamerák képe automatikusan megjelenik. Szükség esetén bármilyen eseményhez automatikusan felvétel is rögzül. A riasztás helyét térképen is megtekinthetjük.

A szoftver a felhasználó beállításai és elnevezései alapján vezérlőnként elkészíti a bekötési rajzot. Ha a szoftverben átkonfiguráljuk az átjárókat, vagy aktiváljuk valamelyik relés kimenetet stb., akkor rendszer automatikusan berajzolja a változtatásokat az ábrába. A szerelés ezen részét ezáltal kiszervezhetjük.

A PREDOR beléptetőrendszer szoftvere modulosan bővíthető, így az egyes funkciók nem terhelik a rendszert szükségtelenül. Az eszközök felismertetése automatikusan történik. A szoftver a rendszer beállítás feladatain lépésről lépésre végigviszi a telepítőt és a következő logikai lépést csak azután engedélyezi beállítani ha az előző lépés beállításait hibamentesen lezárta.

forrás: Power

Tartalom megosztása:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tisztelt Ügyfeleink!

Cégünk a jelenlegi járvány helyzetre tekintettel minden óvintézkedést megtett.

Ezen időszak alatt ügyeleti rendszerben fogunk elsősorban dolgozni. A helyszíni munkákat fokozott odafigyeléssel, megfelelő egyéni védőfelszereléssel és fokozott elővigyázatosság mellett folyamatosan ellátjuk.

Kérem ne vegyék udvariatlanságnak, ha kollégáink nem fognak kezet, illetve egyéb óvintézkedéseket is betartanak mindenki érdekében.

Az ügyeleti időszak alatt az irodában csak korlátozott ideig tartózkodunk kérdés vagy probléma esetén elektronikus úton a már ismert elérhetőségeken illetőleg az alábbi telefonszámon vagyunk elérhetők:

műszaki ügyekben: 06-20-332-7867
adminisztrációs ügyekben: 06-20-468-5069

Hibabejelentés
close slider
[]
1 Step 1
Hibajelentés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Kép feltöltése (a hibáról)
Kérjük, hogy írja le részletesen a hibajelenséget
0 /
Previous
Next
Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next