Új eszközcsalád a beléptetőpiacon a PREDOR Szóljon hozzá

A Predor beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszer 2017 májusában robbant be a hazai piacra, és azonnal hatalmas érdeklődés övezte. Az innovatív funkciók, a rugalmasság és a kimagasló ár-érték arány okán rendkívül széles a felhasználási területek skálája. Az alkalmazást kisvállalkozások, gyárak, logisztikai központok és hivatalok is előszeretettel választják.

A szakemberek azért is kedvelik a Predort, mert a rendkívül széles funkciókör és magas biztonsági szint mellett is átlátható, könnyen kezelhető. Egyetlen szoftveres felületen kísérhetjük figyelemmel a dolgozók helyadatait, a kamerák valós idejű képét, a riasztásokat, ellenőrizhetjük a munkaidő- nyilvántartást stb. A lehetőségeknek csak a fantáziánk szab határt.

Manapság az RFID azonosítók adatai akár  ingyenes mobilalkalmazások segítségével is könnyedén kiolvashatók, ezért egyre nagyobb hangsúlyt kell helyeznünk adataink védelmére. A Predor olvasócsaláddal biztosítható a titkosított kommunikáció, és az azonosítók másolásvédelme. Az innovatív tampervédelem tovább növeli a rendszer biztonságát. Ha az olvasót el akarják távolítani a falról, akkor a beépített autóipari szenzor szabotázs jelzést ad. Kültéri (IP65), vandálbiztos, vagy akár falba süllyeszthető kivitelek közül is választhatunk.

Ingyenesen letölthető a Predor mobilalkalmazás is, melynek segítségével a cégvezetők bárhonnan figyelemmel kísérhetik a dolgozók tevékenységeit, értesülnek a riasztásokról, szükség esetén akár felhasználókat is tilthatnak le azonnal. Az applikáció további különlegessége, hogy tűzriasztás esetén valós időben végezhetjük az evakuálást saját androidos készülékünkkel.

 

A munkaidő riportok áttekintése eddig hosszú időt vett igénybe, ezért a vezetők nem is tudták ezt napi szinten ellenőrizni. Predor rendszerrel egy kattintással hívhatunk le statisztikákat a késésekről, túlórákról, munkaidő-egyenlegekről vagy bármilyen egyéb tevékenységről. Grafikus felületeken jelennek meg a cégvezetők, munkáltatók számára fontos információk.

Riasztáskor az érintett átjárót figyelő kamerák képe automatikusan megjelenik. Szükség esetén bármilyen eseményhez automatikusan felvétel is rögzül. A riasztás helyét térképen is megtekinthetjük.

A szoftver a felhasználó beállításai és elnevezései alapján vezérlőnként elkészíti a bekötési rajzot. Ha a szoftverben átkonfiguráljuk az átjárókat, vagy aktiváljuk valamelyik relés kimenetet stb., akkor rendszer automatikusan berajzolja a változtatásokat az ábrába. A szerelés ezen részét ezáltal kiszervezhetjük.

A PREDOR beléptetőrendszer szoftvere modulosan bővíthető, így az egyes funkciók nem terhelik a rendszert szükségtelenül. Az eszközök felismertetése automatikusan történik. A szoftver a rendszer beállítás feladatain lépésről lépésre végigviszi a telepítőt és a következő logikai lépést csak azután engedélyezi beállítani ha az előző lépés beállításait hibamentesen lezárta.

forrás: Power

Tartalom megosztása:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hibabejelentés
close slider
[]
1 Step 1
Hibajelentés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Kép feltöltése (a hibáról)
Kérjük, hogy írja le részletesen a hibajelenséget
0 /
Previous
Next
Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next