Kereskedelem

Cégünk nemcsak szolgáltatási, hanem kereskedelmi tevékenységet is folytat ezen belül is elsősorban online kereskedelmi tevékenységet.

Kiskereskedelmi tevékenység:

Szerettünk volna lehetőséget biztosítani mindenki számára hogy az általunk forgalmazott termékeket akkor is megvásárolhassák, amennyiben nem minket akarnak megbízni a rendszerek telepítésével. Ezért kialakítottunk egy webáruházat, ahol termékcsoportok szerint kategorizáltuk a termékeket, így könnyítve meg a termékek kiválasztását és megvásárlását. Webáruházunkat rendszeresen fejlesszük, ahol olyan eszközök szerepelnek, amely a telepítői tapasztalatainkat felhasználva rendkívül jó ár/érték aránnyal szerepelnek. Termékpalettánk kialakításánál figyelembe vettük azon megrendelői igényeket is, ahol kiemelt szerepet játszik az ár. Így olyan termékcsoportok is kialakításra kerültek, amely egy általunk kialakított alap kategóriába tartoznak, de kialakítottunk egy közép és egy profi kategóriát is.

Cégünk mind az öt – behatolásjelző, videotechnika, beléptető, tűzjelző, automatizálás – biztonságtechnikai rendszer eszközeit forgalmazza. Az alap és leggyakrabban keresett termékek raktárról megvásárolhatók, míg az egyéb rendelt termékek 24-48 órán belül elérhetőek. A webáruházunk elérhető a Webshop menüponton keresztül, ahol az általunk forgalmazott termékeket egyszerűen megrendelheti és kívánságra házhoz is szállítjuk.

A webáruházon kívül kialakítottunk az irodánk mellett egy bemutatótermet is ahol igyekszünk minden termékkör főbb típusait működőképes állapotban bemutatni partnereink számára. A bemutatófalakon elhelyezett termékek működéséről rendszeresen ingyenes oktatást, prezentációt szervezünk elsősorban regisztrált vásárlóink számára, de természetesen szívesen látunk minden kedves érdeklődőt.

Nagykereskedelmi tevékenység:

Ez elsősorban a telepítő partnereink részére biztosított. Telepítői partnereinket az általunk forgalmazott termékeknél árkedvezménnyel tudjuk kiszolgálni. Minden termékcsoportban a keretszerződésben rögzített a vállalt forgalomnak megfelelő mértékű árkedvezményt tudunk nyújtani számukra.

Feltételei:

  • vállalkozói igazolvány, hiteles cégkivonat, aláírási címpéldány
  • szakirányú tevékenység végzésének igazolása
  • átutalási fizetési lehetőségnél banki nyilatkozat

Látogasson el webáruházunkba és az első vásárlása után megajándékozzuk egy 5% kedvezményt biztosító kuponnal, amelyet a következő vásárlásakor felhasználhat.

Hibabejelentés
close slider
[]
1 Step 1
Hibajelentés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Kép feltöltése (a hibáról)
Kérjük, hogy írja le részletesen a hibajelenséget
0 /
Previous
Next
Árajánlatkérés
close slider
[]
1 Step 1
Ajánlatkérés

Kérjük töltsd ki az alábbi adatlapot:

Hol található az ingatlan?

Város
Megye
Irányítószám
Utca / Házszám
Rendszer kiválasztása
Egyéb rendszer
Szolgáltatás kiválasztása
Elérhetőség
Cégnév / Név
Telefonszám
E-mail cím
Fájl feltöltése
Fájl feltöltése (alaprajz)
Kérjük, hogy írja le részletesen az elképzeléseit
0 /
Previous
Next